Άρης: Μετά τη δικαίωση για Ντουρμισάι στο διαιτητικό για Σενγκέργκη και μεταγραφές

Άρης: Μετά τη δικαίωση για Ντουρμισάι στο διαιτητικό για Σενγκέργκη και μεταγραφές

Οι κίτρινοι προσφεύγουν στο αρμόδιο δικαστήριο για να λυθεί το πρόβλημα.

Μετά την άρνηση της ΕΠΟ να εκδώσει δελτίο στον νεαρό Παναγιώτη Σενγκέργκη, ο Άρης κινητοποιείται και προσφεύγει στο διαιτητικό δικαστήριο για να δικαιωθεί, όπως ακριβώς πέτυχε στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ έχει υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κίτρινους, όμως η Ομοσπονδία δεν του εκδίδει δελτίο, καθώς υποστηρίζει πως μια εβδομάδα μετά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο το σκεπτικό της απόφασης για τον Ντουρμισάι, ώστε να το κοινοποιήσει στη FIFA και να επιτραπεί έτσι στην ομάδα να κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.

Να σημειωθεί ότι ο Σενγκέργκης υπολογιζόταν από τον Μίχαελ Ένινγκ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς δεν διαθέτει πολλές λύσεις για τη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επειδή έχει ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο λόγω γραφειοκρατίας, ο Άρης θα προσφύγει και πάλι στο διαιτητικό δικαστήριο και με βάση το δεδικασμένο για τον Ντουρμισάι θα αιτηθεί να προχωρήσει η υπόθεση του Σενγκέργκη αλλά και να αρθεί το μεταγραφικό ban, που έτσι κι αλλιώς αφορά χρέη της παλιάς υπό εκκαθάριση ΠΑΕ.

Ακόμη, ο Άρης με επιστολή του προς την ΕΠΟ έχει ζητήσει να μεσολαβήσει ώστε νομικοί της ομάδας να παραστούν σε ακρόαση στη FIFA ώστε το θέμα των μεταγραφών να διευθετηθεί οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ