Άρης : Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Άρης : Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Ο Μίκαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχοντας να διαχειριστεί σημαντικά πρόβληματα απουσιών.

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Μίκαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει πάντως να διαχειριστεί σημαντικά πρόβληματα απουσιών ενόψει του αυριανού αγώνα. Συγκεκριμένα δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Κόρχουτ και Βέλεθ που θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της ποινής τους και τον τραυματία Ιντέγε.

Ακόμα, η ΕΠΟ δεν εξέδωσε το δελτίο του νεαρού Παναγιώτη Σενκέργκη -ο Άρης προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο για το θέμα αυτό-, με αποτέλεσμα ο προπονητής των κιτρινόμαυρων να στερείται ακόμα μιας λύσης.

Ο Ένινγκ, πάντως , περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και να κάνουν ενα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ