ΑΕΚ: Θέλει να παίξει στο Περιστέρι ο Αραούχο

ΑΕΚ: Θέλει να παίξει στο Περιστέρι ο Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο έθεσε εαυτό στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Από το αεροπλάνο, στο γήπεδο! Στην κυριολεξία αυτό ενδέχεται να συμβεί με τον Σέρχιο Αραούχο! Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε με τον Μάσιμο Καρέρα και τόνισε ότι επιθυμεί να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ, ακόμα και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Καρέρα δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη διάθεση του Αραούχο, όμως δεν σκοπεύει να βιαστεί. Πρώτα θα μελετήσει τις εργομετρικές μετρήσεις του ποδοσφαιριστή και μετά θα αποφασίσει. Ο Ιταλός προπονητής θέλει να είναι απολύτως βέβαιος ότι ο Αραούχο μπορεί να αγωνιστεί με ασφάλεια, χωρίς να ρισκάρει έναν μυϊκό τραυματισμό.

Πάντως, οι πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο Αραούχο έχει υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Η πεποίθηση τους είναι ότι θα τεθεί στη διάθεση του Καρέρα για το ματς του Περιστερίου και ίσως να πάρει χρόνο, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Έτσι και αλλιώς, δεν τίθεται θέμα προσαρμογής για τον Αραούχο. Γνωρίζει τους περισσότερους συμπαίκτες του από το προηγούμενο πέρασμα του από τα Σπάτα και απλώς πρέπει να συνηθίσει τη φιλοσοφία του Καρέρα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ