Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Λιβάγια μου είπε ότι ο Αραούχο είναι Top παίκτης και πολύ καλό παιδί»

Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Λιβάγια μου είπε ότι ο Αραούχο είναι Top παίκτης και πολύ καλό παιδί»

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε για τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Καρέρα, τον Σέρχιο Αραούχο αλλά και τα λόγια το πατέρα του με τον οποίο τόνισε πως μιλάει συνέχεια.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δική του απόδοση και τα λόγια του πατέρα του ενώ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν καλό που καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα και στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Είναι πολύ ευχάριστο που προκρίθηκαμε στον επόμενο γύρο».

Για το πως νιώθει που πλέον παίζει όλο και περισσότερο και βρίσκεται στις επιλογές του Καρέρα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχω βρεθεί σε τρία παιχνίδια στη βασική ενδεκάδα απ’ όταν ήρθε ο κύριος Καρέρα. Θα αξίζω περισσότερες ευκαιρίες εάν κάνω καλές εμφανίσεις και στη συνέχεια».

Για το πόσο σημαντικό είναι να έχει δίπλα του τον Κρστίτσιτς και τον Σιμόες: «Είναι πολύ σημαντικό φυσικά. Έχουν παίξει σε πολλούς αγώνες, έχουν πολλή ποιότητα και μαθαίνω πολλά απ’ αυτούς».

Για το ποιος τον καθοδηγεί περισσότερο μέσα στο γήπεδο: «Με τον Κρσίστιτσις είμαστε πολύ κοντά, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω απ’ αυτό. Μου αρέσει να μιλάω μαζί του».

Για το τι του έχει πει ο πατέρας του μετά τις συμμετοχές στην ΑΕΚ: «Μιλάω συνέχεια με τον πατέρα μου. Μου είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, αλλά και ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα και πρέπει να τα πάω καλύτερα».

Για την αμυντική βελτίωση της ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι στους τελευταίους αγώνες είμαστε πιο «επιθετικοί», τρέχουμε πολύ και στην άμυνα έχουμε καλές τοποθετήσεις. Τακτικά έχουμε καλή παρουσία και νομίζω αυτή είναι η διαφορά».

Για το τι του είπε ο Λιβάια για τον Σέρχιο Αραούχο: «Μου είπε ότι είναι Top παίκτης και ότι είναι πολύ καλό παιδί».

Για το πως θα χαρακτήριζε τον Μάσιμο Καρέρα στην καθημερινή επαφή που έχουν στις προπονήσεις: «Μας ζητάει συνεχώς να είμαστε «επιθετικοί» και να έχουμε κοντά τις γραμμές. Να είμαστε συμπαγείς. Αυτά είναι τα δύο σημαντικά πράγματα που μας ζητάει συνέχεια».

Για το τι γνωρίζει από τον Ατρόμητο και πως το περιμένει τον αγώνα: «Τελευταία παίζουμε κάθε τρεις αγώνες. Πρόκειται να είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι παίζοντας στην έδρα του Ατρόμητου. Διαθέτουν καλή ομάδα και θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ