ΠΑΟΚ: Για πρώτη φορά χωρίς χειμερινή μεταγραφή

ΠΑΟΚ: Για πρώτη φορά χωρίς χειμερινή μεταγραφή

Ο ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στην εποχή Ιβάν Σαββίδη, δεν προχώρησε στην απόκτηση ποδοσφαιριστή τον Γενάρη.

Στα επτά χρόνια που βρίσκεται στα κοινά του συλλόγου ο Ιβάν Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά δεν προχωρά στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή τον Γενάρη.

Ο Δικέφαλος μας είχε συνηθίσει να φέρνει στην Τούμπα περισσότερους από έναν παίκτες με σκοπό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ είχε δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να φέρει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Αυτό έκανε και πέρσι όταν έφερε τους Μίσιτς, Ολιβέιρα και Σβιντέρσκι παρότι η ομάδα πήγαινε ολοταχώς για την κατάκτηση του νταμπλ. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει η πίεση από το FFP και η ανάγκη για περισσότερα έσοδα απ’ ότι έξοδα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ από πολύ νωρίς είχε ξεκαθαρίσει την θέση του στον Αμπελ Φερέιρα πως πρέπει να αξιοποιήσει το υλικό της ομάδας που είναι το ίδιο σε γενικές γραμμές και κατέκτησε το περσινό νταμπλ.

Πάντως τα τελευταία 24ωρα έβγαινε από την Τούμπα πως υπάρχει μια κινητικότητα αρχικά για την απόκτηση με τη μορφή του δανεισμού αριστερού μπακ και στη συνέχεια για κεντρικό αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Άνχελ Κρέσπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ