Με Αραούχο στο Περιστέρι η ΑΕΚ (pics)

Με Αραούχο στο Περιστέρι η ΑΕΚ (pics)

Με το... καλησπέρα στην αποστολή ο Σέρχιο Αραούχο που υπολογίζεται κανονικά από τον Μάσιμο Καρέρα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Με τον Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ατρόμητο, καθώς ο Αργεντινός φορ προπονήθηκε κανονικά, έδειξε πανέτοιμος και υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα! Όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός φορ θα πάρει χρόνο συμμετοχής, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και να τον δούμε βασικό!

Και αυτό διότι εκτός παραμένει ο Νέλσον Ολιβέιρα που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, όπως και ο Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ έχει μια ενόχληση ψηλά στο ισχίο στον αριστερό ραπτικο μυ. Στα θετικά για τον τεχνικό της ΑΕΚ η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και εκείνη του Μάριου Οικονόμου, που θα αγωνιστεί με ειδική μάσκα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Πέτρος Μάνταλος.

Με 21 ποδοσφαιριστές και τον Σέρχιο Αραούχο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς, η αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο#atraek #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Σέρχιο Αραούχο στα Σπάτα #aekfc #aekfcseason2019_20 #wintertransfers #aekfamily #elchino #elchino_is_back

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ