ΠΑΟΚ : Στην Θεσσαλονίκη ο Αζεβέδο

ΠΑΟΚ : Στην Θεσσαλονίκη ο Αζεβέδο

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Χουλτ θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στην αριστερή πλευρά, τον Σουηδό ήθελε και η οικογένεια Σαββίδη, η προτροπή του πατέρα Λουτσέσκου για τον Αζεβέδο, άλλαξε την τελική απόφαση.

Τις πρώτες ημέρες του νέου έτους αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μάρσιο Αζεβέδο. Για να φτάσουμε όμως στο όνομα του 31χρονου αμυντικού προηγήθηκε η παρέμβαση του Μιρτσέα Λουτσέκου. Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Χουλτ θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί, καθώς ήταν και επιλογή της οικογένειας Σαββίδη την τελευταία στιγμή το αουτσάιντερ (Αζεβέδο) κέρδισε στο φίνις το φαβορί.

Ο άνθρωπος που παρενέβη, ήταν ο «φίλος» Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, που βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στον Ιβάν Σαββίδη, με τον τελευταίο να τρέφει μεγάλη συμπάθεια στο έμπειρο τεχνικό, έδωσε την θετική του εισήγηση, όταν ρωτήθηκε. Αυτός ήταν ο λόγος που οι υποστηρικτές του Νίκλας Χουλτ έκαναν πίσω και άφησαν του Μίχελ ακι Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωρήσουν σε συμφωνία. Ο μοναδικός λόγος για να χαλάσει αυτή η μεταγραφή είναι ο Μάρσιο Αζεβέδο, να μη μπορέσει να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ