Γκάμα: «Δεν ήξερα ότι έχω τόσο δυνατό σουτ, με 100 χλμ./ώρα η μπάλα»

Γκάμα: «Δεν ήξερα ότι έχω τόσο δυνατό σουτ, με 100 χλμ./ώρα η μπάλα»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για το εκπληκτικό γκολ του κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με ένα ομολογουμένως πολύ όμορφο τέρμα και σκόρερ τον Μπρούνο Γκάμα, που έδειξε και ο ίδιος έκπληκτος με τη δύναμη του σουτ του μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Ο Πορτογάλος πρόσθεσε πως η ομάδα του δικαιούνταν περισσότερα γκολ βάση εμφάνισης, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο του ματς.

Για το γκολ του: «Ήταν αρκετά μακρινό το σουτ. Έπρεπε να βάλω δύναμη και στη σωστή κατεύθυνση. Δύναμη και τεχνική έφερε το αποτέλεσμα. Δεν ήξερα ότι έχω τόσο δυνατό σουτ, που πήγε η μπάλα με 100 χλμ./ώρα».

Για το ότι ο Άρης έπαιξε με τέσσερις μεσοεπιθετικούς μπροστά: «Είμαστε τυχεροί και έχουμε στον Άρη ποδοσφαιριστές, που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Ο Λάρσον και ο Ντιγκινί, που αγωνίστηκαν σήμερα ως φορ, παίζουν και στα άκρα. Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι παραγωγικό, αν είναι στατικό. Πρέπει να υπάρχει εναλλαγή θέσεων και ποικιλία κινήσεων. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, και χωρίς να θέλω να προσβάλω τον αντίπαλο, δικαιούμασταν περισσότερα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ