Συγκλόνισε ο Κόρμπος: «Αυτό θα ήθελε να κάνω η Ρενάτα»

Συγκλόνισε ο Κόρμπος: «Αυτό θα ήθελε να κάνω η Ρενάτα»

O αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη, επικαλούμενος την αδικοχαμένη Ρενάτα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα «κολάζ» στιγμών, είναι οι αξιέπαινες κινήσεις που ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο το άθλημα. Ο Παναγιώτης Κόρμπος το υπενθύμισε με την όμορφη πράξη του μετά την λήξη της αναμέτρησης Άρης-Πανιώνιος.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου κατευθύνθηκε στο μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του Άρη που βρίσκεται μπροστά στη Θύρα 3 του γηπέδου, έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια γονάτισε και προσκύνησε.

«Όταν έβγαλε η Ρενάτα το πρόβλημα, οι οπαδοί του Άρη είχαν κρεμάσει πανό για την Ρενάτα. Οπότε από εκεί ψηλά που μας βλέπει τώρα, θα ήθελε και αυτή να το κάνω. Ήταν εκ μέρος όλων των παικτών της ομάδας, όπως τίμησαν την Ρενάτα μας έτσι και εμείς σαν ομάδα κάναμε αυτή τη κίνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το γεγονός ότι αγωνίστηκε άρρωστος: «Δεν ήρθα με την αποστολή χθες, είχα πάει στο νοσοκομείο, ήρθα το βράδυ, ήταν δύσκολο αλλά προέχει η ομάδα και να μαζέψουμε βαθμούς. Δεν γινόταν ο πυρετός να με κρατήσει έξω. Όταν μέσα σε δέκα λεπτά τρως δύο γκολ είναι το πιο κομβικό σημείο.

Και τα δύο ήρθαν από δικά μας λάθη, εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να βελτιώσουμε τα ατομικά λάθη και δεν έχουμε δικαίωμα για περισσότερα. Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά για να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Να δείξουμε στο ματς με την Ξάνθη μια καλή εικόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ