Μαρς-κόκκινη στον Γιαννούλη δεν έδωσε ο Αζέρος και ο VARίστας Διαμαντόπουλος (vid)

Μαρς-κόκκινη στον Γιαννούλη δεν έδωσε ο Αζέρος και ο VARίστας Διαμαντόπουλος (vid)

Ο Γιαννούλης πάτησε πεντακάθαρα τον Νάγκι, αλλά ο Αζέρος διαιτητής Αλιγιάρ Αγκάγιεφ και ο VARίστας, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, έκλεισαν τα μάτια και χάρισαν την κόκκινη στον μπακ του ΠΑΟΚ.

Εξυγίανση made in… Αζερμπαϊτζάν στο ΟΑΚΑ, με τον διαιτητή Αλιγιάρ Αγκάγιεφ να κλείνει τα μάτια στο πεντακάθαρο πάτημα του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ντομινίκ Νάγκι και να χαρίζει την κόκκινη κάρτα στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Ο άσος του Δικεφάλου, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το βίντεο, έχει πατήσει τον παίκτη του Παναθηναϊκού στο αριστερό πόδι αφότου η μπάλα έχει φύγει, αλλά ο Αζέρος ρέφερι και ο γνωστός και μη εξαιρετικός, VARίστας, Αριστότελης Διαμαντόπουλος, δεν απέβαλαν τον διεθνή μπακ. Αφησαν τη φάση να εξελιχθεί, προκαλώντας την οργή του Δώνη και των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού, καθώς ήταν μια πεντακάθαρη φάση κόκκινη κάρτα.

Αντίθετα, ο Αγκάγιεφ και ο VARίστας από τον σύνδεσμο Αρκαδίας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ακύρωσαν το γκολ του Παναθηναϊκού, μετά τη χρήση του VAR.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φάση του Γιαννούλη με το Ναγκί ήταν ίδια με αυτή του Ιντέγε στο ματς του Αρη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ο διαιτητής απέβαλε τον Νιγηριανό επιθετικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Και το βίντεο της φάσης του Ιντέγε στο ματς του Αρη με την ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ