«Τρολάρισμα» από Καραπαπά: «Να επιστραφούν 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή» (pic)

«Τρολάρισμα» από Καραπαπά: «Να επιστραφούν 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή» (pic)

Ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ «τρόλαρε» τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι θα πρέπει να του δοθούν οι 3 βαθμοί γιατί διαφορετικά κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή!

Με μία επική ανάρτηση στα social media ο Κώστας Καραπαπάς «τρόλαρε» τον ΠΑΟΚ για την ήττα του με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ενα αποτέλεσμα που έφερε τους Θεσσαλονικείς στο -2 από τον Ολυμπιακό.

Ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε ότι θα πρέπει οι βαθμοί να επιστραφούν στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, καθώς  «κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή». Όπως είχε πει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, όταν ανακοίνωσε την αλλαγή του σχετικού νόμου, για να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ-Ξάνθη για το περίφημο σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε χαρακτηριστικά: «ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Να επιστραφούν τώρα από την κυβέρνηση οι 3 βαθμοί του ΟΑΚΑ! Το γράφουν και τα χειρόγραφα του Ιησού που πουλάω! Άσε που κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή! Κλάμα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την τρομερή ανάρτησή του:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ