ΑΕΚ: Πρόταση της Χάποελ Μπερ Σεεβά για Σιμάο

ΑΕΚ: Πρόταση της Χάποελ Μπερ Σεεβά για Σιμάο

Η Χάποελ Μπεερ Σεβά ενδιαφέρεται έντονα για τον δανεισμό του 29χρονου μέσου της ΑΕΚ, Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα.

Πρόταση για την απόκτηση του Νταβίντ Σιμάο έχει καταθέσει η Χάποελ Μπερ Σεεβά, με την ομάδα από το Ισραήλ να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Η πρόταση της Χάποελ αφορά στον δανεισμό του Πορτογάλου χαφ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει και όρος για την αγορά του το καλοκαίρι.

Ο Σιμάο είναι εκτός πλάνων και δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια. Τον Γενάρη έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τουρκία για λογαριασμό της Καϊσερισπόρ, όμως η μεταγραφή χάλασε διότι σύμφωνα με τους Τούρκους ο παίκτης είχε πρόβλημα… όρασης.

Να σημειωθεί πως οι μεταγραφές στο Ισραήλ είναι σε ισχύ μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου έτσι εφόσον υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΚ, ο Σιμάο μπορεί να αποχωρήσει άμεσα με προορισμό το Ισραήλ.

Ο Σιμάο έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και σε 3 ματς για τα προκριματικά του Europa League. Η Χαποέλ Μπεερ Σεβά έχει συγκεντρώσει μετά από 21 ματς συνολικά 34 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ