ΑΕΛ: «Με μισή ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ λόγω καρτών!»

ΑΕΛ: «Με μισή ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ λόγω καρτών!»

Οι Βυσσινί εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι οι παίκτες τους έχουν φορτωθεί με κίτρινες κάρτες και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα αναγκαστούν να παραταχθούν με αρκετές απουσίες!

Στον ανελέητο πόλεμο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της, που δέχεται από τη διαιτησία αναφέρθηκε η Λάρισα με επίσημη ανακοίνωσή της που εξέδωσε την Δευτέρα.

Οι Θεσσαλοί τονίζουν ότι οι παίκτες τους έχουν φορτωθεί με κίτρινες κάρτες και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα αναγκαστούν να παραταχθούν με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά στις 15 Φεβρουαρίου, οι Βυσσινί θα παραταχθούν χωρίς τους Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχαήλ, Καρανίκα, Μπούστος, Ουάρντα και Κάτσε.

«Η ΑΕΛ έχει δεχθεί εις βάρος της 75 κίτρινες κάρτες, 25 κίτρινες περισσότερες από τους ανταγωνιστές της για την Ευρώπη και το κυριότερο οι αντίπαλοι της όταν αγωνίζονται απέναντι της έχουν δεχθεί τις λιγότερες κίτρινες κάρτες 51», αναφέρουν οι Λαρισαίοι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί» έχει ως εξής:

«Η ΑΕΛ καταγγέλλει ότι μετά τον ανελέητο πόλεμο τον οποίο δέχεται από την αρχή της σεζόν από την κατάχρηση εις βάρος της των κιτρίνων καρτών, στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την κανονική περίοδο και από τα οποία θα κριθεί η έξοδος των ομάδων μέσω της διαδικασίας των play-off στην Ευρώπη, η ΑΕΛ θα αναγκαστεί να αγωνισθεί με μισή ομάδα, αφού στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία το Σάββατο δεν αγωνίζονται οι Μόρας, Milosavljevic, στο επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίζονται οι Milosavljevic, Μιχαήλ, Καρανίκας, Bustos, Warda, Kace, δηλαδή η μισή και πλέον ομάδα και τέλος απέναντι στον Βόλο δεν αγωνίζεται μέχρι στιγμής Milosavljevic.

Αυτή η προδιεγραμμένη εξέλιξη, οφείλεται στο γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει δεχθεί εις βάρος της 75 κίτρινες κάρτες, 25 κίτρινες περισσότερες από τους ανταγωνιστές της για την Ευρώπη και το κυριότερο οι αντίπαλοι της όταν αγωνίζονται απέναντι της έχουν δεχθεί τις λιγότερες κίτρινες κάρτες 51.

Μόνο μια ματιά να ρίξουν οι κ.κ. Περέιρα, Τριτσώνης και Κουκουλάκης στις φάσεις για τις οποίες έχουν δεχθεί κίτρινες κάρτες οι παίκτες της ΑΕΛ, θα καταλάβουν τί έχει συμβεί εις βάρος της ΑΕΛ κατά την τρέχουσα περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ