ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον Κρέσπο (pic)

ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον Κρέσπο (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως η επέμβαση στον τένοντα του ορθού μηριαίου του Άνχελ Κρέσπο ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ Άνχελ Κρέσπο στον τένοντα του ορθού μηριαίου και από αύριο θα ξεκινήσει ένα διαφορετικό αγώνα για τον ίδιο αυτόν της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, όπως ενημερωθήκατε μέσα από to10.gr επισκέφτηκε τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ, για να πάρει γνώμη για την κατάσταση του. Η συντηρητική αγωγή στον τένοντα δεν απέδωσα και ο Κρέσπο αποφάσισε να ακολουθήσει μία άλλη επιλογή.

Ο Ισπανός γιατρός ενημέρωσε τον αμυντικό του Δικεφάλου ότι η ενδεδειγμένη λύση είναι η χειρουργική επέμβαση. Η απόφαση πάρθηκε αμέσως με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ. Το απόγευμα ο Κρέσπο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του προβλήματος έχοντας στο πλευρό του και τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μάκης Παπασούλης που συμμετέχει στο χειρουργείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ