Άρης: Αυτά είναι τα δεδομένα με Βέλεθ

Άρης: Αυτά είναι τα δεδομένα με Βέλεθ

Η παραμονή του Φραν Βέλεθ αποτελεί προτεραιότητα για τον Άρη, με τον παίκτη να μην έχει απαντήσει ακόμα στη βελτιωμένη πρόταση της ομάδας. Ο παράγοντας οικογένεια, το ενδιαφέρον και όλα τα δεδομένα στην υπόθεση.

Ο Άρης έχει ως βασικό στόχο να διατηρήσει ανέπαφο τον κορμό του και πάνω σε αυτό το μοτίβο κινούνται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση του Φραν Βέλεθ είναι αυτή που έχει προτεραιότητα για τους κίτρινους, με τον Άγγελο Χαριστέα να προσπαθεί μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κρατήσει τον Ισπανό αμυντικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ο Άρης κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βέλεθ για νέο συμβόλαιο και μάλιστα με «γενναίες» απολαβές, ωστόσο ο «ογκόλιθος» της άμυνας των κίτρινων δεν έχει απαντήσει ακόμα. Ο Βέλεθ έχει στα χέρια του την πρόταση του Άρη και την εξετάζει μαζί με την οικογένεια του, όμως δεν έχει δώσει ακόμα οριστική απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Βέλεθ τόνισε πως επεξεργάζεται την προσφορά, ενώ οι πληροφορίες λένε πως δεν είναι μεγάλη η απόσταση των δυο πλευρών. Κομβικό ρόλο στην απάντηση του θα παίξει η οικογένεια του παίκτη, ο οποίος έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις, αλλά ο Άρης αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας δεν είναι μόνο το οικονομικό το θέμα, αφού υπάρχει ζήτημα και με την οικογένεια του, διότι δεν έχει την ευκαιρία να τους βλέπει πολύ μεσούσης της σεζόν και η απόφαση του θα «βγει» σε συνάρτηση με την οικογένεια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ