Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματά μου»

Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματά μου»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, αλλά και για τη δυνατότητα να βελτιωθεί αγωνιστικά και να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Marca και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό και τη βελτίωση που έχει δείξει στο αγωνιστικό κομμάτι.

Παράλληλα ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε για τη ζωή του πριν τους ερυθρόλευκους και δήλωσε πως πλέον έχει γυρίσει σελίδα και ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που τον βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Ακόμα ο Σεμέδο στάθηκε στη ζωή του στην Ελλάδα, ενώ όσον αφορά την αγωνιστική του αναγέννηση τόνισε πως ο στόχος του είναι να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας για το Euro 2020.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ:

Για την… αναγέννησή του: «Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Θέλω να είμαι στο EURO, να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στην Ευρώπη και έχει αρκετούς Πορτογάλους. Γι’ αυτόν τον λόγο τον επέλεξα. Έμαθα τι συνέβη με τον Κοβάσεβιτς, αλλά γενικά η ζωή εδώ είναι ήρεμη. Είμαι χαρούμενος, η ομάδα με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή ώστε να δίνω το 100%».

Για την οικογένειά του: «Πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά μου για όσα συνέβησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν. Με την οικογένειά μου είμαστε ενωμένοι, περάσαμε τα πάντα μαζί. Γνωρίζουν ότι έκανα λάθος και έμαθα από αυτό. Ήταν μια εμπειρία που μου χρησιμεύει ως μάθημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ