Ο Κροάτης Γιόβιτς στο ΟΑΚΑ, Ελβετός διαιτητής στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Ο Κροάτης Γιόβιτς στο ΟΑΚΑ, Ελβετός διαιτητής στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός

H ΚΕΔ όρισε τον Κροάτη Φραν Γιόβιτς να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ο Ελβετός Λιρς Σνάιντερ θα είναι διαιτητής στο Περιστέρι.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 23η αγωνιστική της Super League και σε δυο παιχνίδια θα βρεθούν διαιτητές από το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είχε προαναγγείλει ότι πέρα από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό θα όριζε ξένο ρέφερι και στο Περιστέρι στο ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό και το έκανε πράξη.

Έτσι λοιπόν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ διαιτητής του ματς θα είναι ο Κροάτης Φραν Γιόβιτς, που ανήκει στη 2η κατηγορία της UEFA (δύο κάτω από την Elite). Ο 35χρονος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε όμιλο ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και φυσικά δεν έχει διευθύνει και ποτέ αναμέτρηση ελληνικών ομάδων. Μοναδική του παρουσία σε ματς ελληνικής ομάδας είναι αυτό της Εθνικής K19 κόντρα σε αυτή της Αγγλία την περασμένη σεζόν.

Από εκεί και πέρα βοηθοί του στο ντέρμπι θα είναι οι συμπατριώτες του Ίβιτσα Μόντριτς, Χρβόγε Ράντιτς, 4ος ο Καραντώνης και στο VAR οι Ζαχαριάδης, Πάτρας, με παρατηρητή τον Τεροβίτσα.

Στο έτερο παιχνίδι που θα υπάρχει ξένος διαιτητής, αυτό του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, ρέφερι του ματς θα είναι ο Ελβετός, Λιρς Σνάιντερ, που ανήκει στην 3η κατηγορία τη UEFA, μια κάτω από τον Κροάτη. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλέν Χέινιγκερ, Ματίας Σμπρίσα, 4ος ο Κομίνης, στο VAR οι Κουμπαράκης, Μπαλτάς και παρατηρητής ο Μαυρόπουλος.

Ο Ελβετός λοιπόν δεν έχει διαιτητεύσει ποτέ ματς ελληνικής ομάδας επίσης, ενώ κι αυτός έχει βρεθεί σε έναν αγώνα της Εθνικής Κ19 κόντρα στην Ισλανδία τον Νοέμβριο του 2019 όπου είχε ηττηθεί με 5-2. Πέρα από τα δυο ματς ωστόσο, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Φωτιάδης, με τον Μανούχο στο VAR, ενώ στην Τρίπολης στο ματς του Αστέρα με τον Άρη ρέφερι θα είναι ο Τσαμούρης και στο VAR ο Σέζος.

Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/2
19:30 Πανιώνιος-Ξάνθη: Διαμαντόπουλος (Τριανταφύλλου, Ψαρρής, 4ος Κουκούλας, VAR: Σκουλάς, Βρέσκας)

20:00 Λαμία-Λάρισα: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Κούλα Χασάν, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Σέζος, Παπαδάκης)

Κυριακή 9/2
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Άρης: Τσαμούρης (Κωνστάντιος, Βασιλόπουλος, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωσταράς)

17:15 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Σνάιντερ (Χέινιγκερ, Σμπρίσα, 4ος Κομίνης, VAR: Κουμπαράκης, Μπαλτάς)

18:00 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Φωτιάδης (Μπούξμπαουμ, Χατζηνάκος, 4ος Μαλούτας, VAR: Μανούχος, Φωτόπουλος)

19:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Γιόβιτς (Μόντριτς, Ράντιτς, 4ος Καραντώνης, VAR: Ζαχαριάδης, Πάτρας)

Δευτέρα 10/2
18:00 Παναιτωλικός-Βόλος: Κατσικογιάννης (Μωυσιάδης, Νατσιόπουλος, 4ος Ελένη Αντωνίου, VAR: Κοτσάνης, Νικολακάκης)

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ