Ολυμπιακός: Αναβολή επ’ αόριστον στην έφεση Καραπαπά

Ολυμπιακός: Αναβολή επ’ αόριστον στην έφεση Καραπαπά

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποδέχτηκε το αίτημα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, μέχρι τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της ΕΕΑ για την πολυϊδιοκτησία.

Αναβολή ζήτησε και έλαβε ο Κώστας Καραπαπάς, στην έφεση που κατάθεσε κατά του προστίμου των 30.000 ευρώ που τιμωρήθηκε πρωτόδικα, για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός. Ο Καραπαπάς ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση μέχρι να δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητιμού, για το πόρισμα για τη συνιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Ο δικηγόρος Ιωάννης Χατζησαββάογλου, ο οποίος εκπροσώπησε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού ανέφερε απευθυνόμενος στην Επιτροπή Εφέσεων: «Το σκεπτικό της ΕΕΑ θα σας δώσει τα ‘εργαλεία’ να κρίνετε την υπόθεση. Η απόφαση της Επιτροπής αυτή, καθε αυτή δεν προσβάλλεται. Εάν δεν μας δώσετε αναβολή, ο κύριος Καραπαπάς είναι εδώ, έτοιμος να καταθέσει και θα είναι εδώ και την επόμενη φορά».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Παναγιώτης Φιλόπουλος έκρινε λογικό το αίτημα και έδωσε αναβολή επ’ αόριστον. Η εκδίκαση θα οριστεί μετά την έκδοση του πορίσματος της ΕΕΑ, αφού το περιεχόμενο θεωρείται σχετικό με την υπόθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ