ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για τα επεισόδια με Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για τα επεισόδια με Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 77.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ με βάσει το κατηγορητήριο που την βάραινε από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση θα εκτίσει την ποινή της κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο την Τετάρτη (19/2) και στο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στις 23/2, καθώς μπορεί το επόμενο εντός έδρας ματς της να είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο για την εκτέλεση της ποινής θα πρέπει να μεσολαβήσουν πέντε μέρες.

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση είχε πάρει αναβολή την προηγούμενη βδομάδα, καθώς δεν υπήρχε το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην απολογία ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ανέφερε ότι δεν είναι βέβαιο ότι τα επεισόδια δημιουργήθηκαν από οπαδούς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση :

21η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού εβδομήντα επτά χιλιάδων πεντακοσίων (77.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ