ΠΑΟΚ : Έρχεται Αζεβέδο και ο Θεός βοηθός

ΠΑΟΚ : Έρχεται Αζεβέδο και ο Θεός βοηθός

Ο Μάρσιο Αζεβέδο έρχεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και to10.gr αναλύει την απόφαση της ΠΑΕ να καταλήξει στον Βραζιλιάνο αμυντικό. Τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της απόκτησης, κι αν θα είναι έτοιμος να παίξει 11αδα.

Ο Μάρσιο Αζεβέδο, είναι ο εκλεκτός για την θέση του αριστερού μπακ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις τελικές επαφές με την Σαχτάρ, αλλά και με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για την οριστική συμφωνία.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν την απόφαση να προχωρήσουν με τον 31χρονο αμυντικό, αφήνοντας στην άκρη την υπόθεση Νικλας Χουλτ, λόγω Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο τελευταίος έχει φτιάξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη και όπως φάνηκε ο τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας ήταν αυτός που επηρέασε τον πρόεδρο του Δικεφάλου, στο να προχωρήσουν στην απόκτηση του. Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αζεβέδο είναι κατ’ αρχήν ως το καλοκαίρι με τη Σαχτάρ να καλύπτει περίπου το μισό του (πολύ υψηλού) συμβολαίου του.

Στην Τούμπα και πιο συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θεωρούν πως ο παίκτης με τις 6 μόλις συμμετοχές, για φέτος στο Ουκρανικό πρωτάθλημα μπορεί να βοηθήσει στο να θωρακιστεί η αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή αγωνίζονται ως λύση ανάγκης οι Βιερίνια και Κρέσπο χωρίς να έχουν την εμπειρία, αλλά και την τεχνική για να καλύψουν στο έπακρο την συγκεκριμένη θέση. Η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που έχει κάνει καριέρα σε Βραζιλία και Ουκρανία σίγουρα θα προσδώσει μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος με το καλημέρα να μπει στα βαθιά. Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις, από τους ανθρώπους της Σαχτάρ πως πως ο Αζεβέδο βρίσκεται σε καλό επίπεδο και θα μπορέσει να προσφέρει. Οι «ασπρόμαυροι» επειδή την έπαθαν με τον Λεβέκ θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο τον Βραζιλιάνο αμυντικό και μόνο αν οι αιματολογικές και τα εργομετρικά που θα περάσει είναι ικανοποιητικά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Στον ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Λίνο, χωρίς όμως να το έχουν πετύχει. Με τον ερχομό του Μάρσιο Αζεβέδο ευελπιστούν πρώτα απ’ όλα να έχουν πετύχει διάνα με την επιλογή τους. Οι παραστάσεις που έχει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο 31χρονος αμυντικός είναι στα υπέρ του, γιατί ο Δικέφαλος ήθελε και θέλει ποδοσφαιριστές που θα έχουν ψυχολογία νικητή και θα μπορούν να συμπαρασύρουν και την υπόλοιποι ομάδα. Αυτό που τον διακρίνει είναι η άψογη τεχνική που έχει, τα γρήγορα ανεβάσματα που κάνει στα αντίπαλα καρέ, ενώ μπορεί να παίξει και ως χαφ.

Ο Αζεβέζο, υστερεί στο ανασταλτικό κομμάτι. Δηλαδή αν βρεθεί απέναντι σ’ έναν ποδοσφαιριστή του ίδιου επίπεδου από τις 10 φορές που θα δεχθεί επίθεση τις 3 θα πει στο stop. Επίσης κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα έρθει από την Ουκρανία, καθώς όπως είναι γνωστό το πρωτάθλημα εκεί βρίσκεται σε διακοπή. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε, μόλις τρία λεπτά με τα χρώματα της Σαχτάρ ήταν στις 25 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Τέλος αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν «τρελάθηκε» με την απόκτηση του Αζεβεδό. Περίμενε κάτι καλύτερο, ίσως τον Χουλτ, για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ