Δώνης σε παίκτες: «Μπορούμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και θα το κάνουμε»

Δώνης σε παίκτες: «Μπορούμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και θα το κάνουμε»

Ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα στην Τούμπα έδωσε το σύνθημα για πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στους παίκτες του.

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι που έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι και κυρίως από το πέναλτι που δόθηκε για το 1-0 του Δικεφάλου του βορρά, πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στη ρεβάνς, όπου χρειάζονται τουλάχιστον νίκη με 2-0 για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «4».

Ο Γιώργος Δώνης διέκρινε την απογοήτευση αλλά και τον εκνευρισμό στους παίκτες του μετά την ήττα στην Τούμπα και στα αποδυτήρια μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας τους πως πιστεύει στην πρόκριση και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι ίδιοι.

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η κακή μέρα. Δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν μου αρέσει ότι αφήσαμε το παιχνίδι, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Έχω απαιτήσεις από τους πιο έμπειρους και πρέπει αυτοί στα δύσκολα να δείχνουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους», είπε στους ποδοσφαιριστές του σύμφωνα με τη «Live Sport» και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα, όπως σας είχα πει και στο ημίχρονο με την ΑΕΚ που χάναμε με 2-0, εγώ το πιστεύω! Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Μπορούμε και 3 και 4-0 να νικήσουμε, αρκεί να έχουμε πίστη και την απόδοση που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ