Μπάρκας: «Νίκη με τον Παναθηναϊκό για να είμαστε ήρεμοι»

Μπάρκας: «Νίκη με τον Παναθηναϊκό για να είμαστε ήρεμοι»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Μάσιμο Καρέρα, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχει η Ένωση.

Ο Βασίλης Μπάρκας σε δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και το έξτρα κίνητρο για τη νίκη που έχει η ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το πλάνο της ΑΕΚ, για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και την πρόκριση που θα κριθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά και στις αλλαγές που έχει επιφέρει ο Μάσιμο Καρέρα στην Ένωση.

Ακόμα ο Μπάρκας στάθηκε στις ευκαιρίες που δίνει ο Ιταλός τεχνικός σε όλους τους παίκτες, αλλά στη βελτίωση της ΑΕΚ ακόμη και στις αμυντικές στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν, όμως, συγκεντρωμένοι στο στόχο. Ξέραμε ότι η αναμέτρηση είναι διπλή, ότι υπάρχει η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στην πρόκριση».

Για τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του τόνισε: «Νιώθω πιο σίγουρος πλέον. Δουλεύουμε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, γιατί είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι νιώθουμε σίγουροι, ακόμη και οι πιο μικροί σε ηλικία».

Σχετικά με το σχηματισμό που κάνει τον ίδιο να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, απάντησε: «Δεν στέκομαι στο σύστημα που ακολουθούμε στο παιχνίδι. Νιώθω καλά όταν η ομάδα είναι συμπαγής και συγκεντρωμένη στο στόχο. Νιώθω σιγουριά από τις προπονήσεις ακόμη, γιατί από εκεί καταλαβαίνω, αν είμαστε καλά ως ομάδα».

Για τη βελτίωση της ΑΕΚ ακόμη και στις αμυντικές στατικές φάσεις: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, όχι τακτικής. Ο κύριος Καρέρα έχει φέρει αλλαγή σε αυτό το θέμα κι εκεί οφείλεται η βελτίωσή μας».

Για τον Μάσιμο Καρέρα και τις αλλαγές που έχει φέρει γενικότερα στην ΑΕΚ: «Ξέρει ακριβώς τι θέλει από εμάς και το ζητάει. Έχει σφίξει τα λουριά. Θέλει 100% συγκέντρωση. Επίσης, κανείς δεν αισθάνεται ότι είναι βασικός. Δίνει ευκαιρίες ακόμη και στους νέους. Όλα αυτά μας έχουν βοηθήσει να πάρουμε και καλύτερα αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ