Ελ Αραμπί: Κερδίζει θέση στην ενδεκάδα της Εθνικής Μαρόκου

Ελ Αραμπί: Κερδίζει θέση στην ενδεκάδα της Εθνικής Μαρόκου

Οι εκπληκτικές επιδόσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνουν τον προπονητή της εθνικής Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να «τρίβει» τα χέρια του.

Η εκπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σκοράροντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Ο Μαροκινός επιθετικός των ερυθρολεύκων έχει φτάσει τα 20 γκολ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ έχει και 6 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες ούτε από τον προπονητή της εθνική ομάδας του Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Μάλιστα, ο Βόσνιος τεχνικός επανέφερε τον Ελ Αραμπί στην εθνική ομάδα μετά από περίπου δύο χρόνια.

Πλέον, ο Ελ Αραμπί, και σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του, φαίνεται πως κερδίζει τον ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού φορ της εθνικής Μαρόκου, προσπερνώντας τον Αλιουί, της Ανζέ,  στις προτιμήσεις του Χαλίλχοτζιτς.

Συγκεκριμένα η μαροκινή ιστοσελίδα «Almountakhab» αναφέρει:

«Ο Ελ Αραμπί, ο επιθετικός του ελληνικού Ολυμπιακού, κέρδισε πολλούς… πόντους σε βάρος του συμπατριώτη του, Αλιούι, του φορ της γαλλικής Ανζέ. Το επίπεδο του τελευταίου έπεσε σε μεγάλο βαθμό και έχει υποχωρήσει στις επιλογές…

Ο Αλιούι έχασε την συνηθισμένη… λάμψη του και από την μεριά του, ο Ελ Αραμπί, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ελλάδα. Κάτι που επιβεβαιώνει, πως το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να αναθεωρήσει τις σκέψεις του, για την γραμμή κρούσης, με φόντο και τον ερχόμο του Οσάμα Αλ Ιντρισί, ο οποίος διαπρέπει στην Ολλανδία, με την φανέλα της Αλκμάαρ».

Αξίζει να σημειωθεί πως με την εθνική ομάδα της πατρίδας του ο Ελ Αραμπί έχει 41 συμμετοχές και 15 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ