Εξώδικο Πανιωνίου στην Λίγκα για την Ξάνθη!

Εξώδικο Πανιωνίου στην Λίγκα για την Ξάνθη!

O Πανιώνιος με εξώδικο του ζητά από την Λίγκα να αναβληθεί ο αυριανός του αγώνας με την Ξάνθη και να επιβληθούν οι κυρώσεις στην ακριτική ΠΑΕ που αγωνίζεται χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής!

Την αναβολή του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη, τις προβλεπόμενες κυρώσεις άμεσα στην ακριτική ΠΑΕ της οποίας έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της από την ΕΕΑ για τη μη ενημέρωση της αλλαγής στη μετοχική της σύνθεση, και την έκτακτη συνεδρίαση του συνεταιρισμού ζητά με εξώδικο του προς την Λίγκα η ΠΑΕ Πανιώνιος!

Ως γνωστόν εκτός από την πολυιδιοκτησία που έχει η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και για το μετοχικό της ακριτικής ΠΑΕ, την αλλαγή που έγινε στην μετοχική της σύνθεση χωρίς να δηλωθεί όπως οφείλει στην ΕΕΑ.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, όπως αποφάσισε η ΕΕΑ παμψηφεί (5-0) έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της Ξάνθης στο πρωτάθλημα. Με απλά λόγια η Ξάνθη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, η τιμωρία είναι ξεκάθαρη και είναι υποβιβασμός.

Παρόλαυτα, όλες αυτές τις μέρες από τις 27 Ιανουαρίου που έγινε γνωστή η απόφαση της ΕΕΑ η Λίγκα κάνει πως δεν καταλαβαίνει!

Η Ξάνθη συμμετείχε κανονικά την προηγούμενη αγωνιστική και ετοιμάζεται να παίξει και αυτή που έρχεται.

Ο Πανιώνιος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς βάση των κανονισμών και παλεύει για να σωθεί όντας αυτή την στιγμή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ζητά το αυτονότητο. Να τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ