Φερέιρα: «Ελκυστική ομάδα ο ΟΦΗ, να παίξουμε με ένταση από την αρχή» (vid)

Φερέιρα: «Ελκυστική ομάδα ο ΟΦΗ, να παίξουμε με ένταση από την αρχή» (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (18:00), τονίζοντας ότι οι Κρητικοί είναι μια ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, γι' αυτό και θα πρέπει να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τον ΟΦΗ (18:00) για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και ο προπονητής του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για το ματς της Τούμπας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποθέωσε τον ΟΦΗ για τον τρόπο παιχνιδιού του και τόνισε ότι θα πρέπει να μπουν σοβαρά για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Νομίζω ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με ξεκάθαρη ταυτότητα που έρχεται από τον προπονητή της, έχει παίκτες με καλά χαρακτηριστικά. Είναι μια ελκυστική ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, με καλή οργάνωση. Περιμένουμε μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει ποδόσφαιρο, έτσι έχει μάθει, με στόχο να μπει στα play off.

Θα έρθουν να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Από την άλλη βέβαια, εμείς παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στους φιλάθλους μας, και θέλουμε να μπούμε δυνατά και με ένταση στο ματς, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να παίξουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη παίζοντας καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ