Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0

Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0

Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, με τους Νεοσμυρνιώτες να παραμένουν τελευταίοι και την Ξάνθη να χάνει έδαφος στη μάχη της έκτης θέσης.

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, με τους Νεοσμυρνιώτες να παραμένουν  στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους Ακρίτες να χάνουν 2 βαθμούς στην προσπάθεια κατάληψης της έκτης θέσης.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και απείλησε δύο φορές με τον Αραμπούλι (3′ και 15′), ενώ η Ξάνθη απείλησε με ένα σουτ του Τζουρίσκοβιτς στο 8′. Από το εικοσάλεπτο και μετά η ακριτική ομάδα ισορρόπησε το ματς, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δε σημείωσε κάποια ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη δημιούργησε ευκαιρίες με τους Στάρτζεον (59′), Τερκί (64′, 69′) και Ντε Αμορίμ (91′) ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές και έτσι παρέμεινε το 0-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Τσιλούλης (85’ Γρίβας), Κόρμπος (79’ Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (88’ Σίντι Αλί), Αραμπούλι

ΞΑΝΘΗ: Αμπάντ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Σόσα, Τεσέιρα, Στάρτζεον (85΄Φοσέ), Καμαρά, Τερκί, Μπαριέντος (27’ Μουλέν), Τζουρίτσκοβιτς (71’ Ντε Αμορίμ), Κάστρο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ