Λαμία- ΑΕΛ 0-0

Λαμία- ΑΕΛ 0-0

Λαμία και ΑΕΛ παρατάχθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας με μοναδικό σκοπό τους τρεις βαθμούς και την... ελπίδα για τα πλέι-οφ, αλλά η λευκή ισοπαλία δεν βοήθησε καμιά από τις δυο ομάδες, τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου.

Λαμία και ΑΕΛ «αλληλοεξουδετερώθηκαν», δεν βρήκαν ποτέ το γκολ που έψαχναν και έμειναν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0), με τις ελπίδες τους για πλέι-οφ να εξανεμίζονται.

Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονταν από παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, καθώς οι μεν γηπεδούχοι προέρχονταν από τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, την ίδια ώρα που οι «βυσσινί» δεν είχαν νίκη μέσα στο 2020.

Τελικά το κακό σερί συνεχίστηκε για αμφότερους, με την ισοπαλία να τους απομακρύνει οριστικά από την έκτη προνομιούχο θέση (έχουν δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές).

Καλό ρυθμό, αλλά λιγοστές φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο, με την Λαμία έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να παίξει από τον άξονα και την ΑΕΛ να κλείνει καλά τους διαδρόμους, όντας επικίνδυνη στην κόντρα.

Οι πιο αξιόλογες ευκαιρίες των δύο ομάδων καταγράφηκαν στο 6′ από μεριάς φιλοξενούμενων με τον Ουάρντα (υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ λανθασμένα) και στο 18′ για τους γηπεδούχους με τον Βάντερσον.

Μετά το 30ο λεπτό πάντως ο ρυθμός έπεσε και κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι αρκετές διακοπές. Στο δεύτερο μέρος η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε δύο περιπτώσεις, αλλά στο 53′ το σουτ του Καραμάνου αποκρούστηκε από τον Κρίστινσον, ενώ στο 56′ η προσπάθεια του Σκόνδρα έφυγε δίπλα από την εστία του Ισλανδού γκολκίπερ.

Στο 63′ η ΑΕΛ έχασε την πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία, με τον Ουάρντα να κάνει το γέμισμα από αριστερά, αλλά το πλασέ του Παπάζογλου πάνω στην κίνηση να περνάει ελάχιστα άουτ!

Ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, αφού στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι αξιοπρόσεκτο. Στο 73′ υποδείχτηκε πέναλτι για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου από τον διαιτητή Παπαδόπουλο, με τον Μπέρτο να ανατρέπεται από τον Μπεχαράνο.

Ύστερα από την υπόδειξη του VAR, όμως, ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση (σωστά), υποδεικνύοντας φάουλ, μιας και η ανατροπή είχε γίνει εκτός περιοχής. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να απομακρύνονται οριστικά από τον… ΟΦΗ.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τάιρον (80′ Νιάς), Καραμάνος, Βιγιάλμπα (81′ Βασιλόγιαννης), Μπιανκόνι (66′ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σετσέροβιτς (81′ Νούνιτς), Βινίσιους (62′ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ