Ολυμπιακός: Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς και οι 21 ημέρες της «φωτιάς»

Ολυμπιακός: Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς και οι 21 ημέρες της «φωτιάς»

Με 11άδα... Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός, με τον Μαρτίνς να δείχνει βίντεο, να ζητάει προσοχή, αλλά και να δίνει το σύνθημα για τα 7 ματς σε 21 ημέρες.

Επτά αγώνες σε 21 ημέρες. Ένας αγωνιστικός Γολγοθάς, που ουσιαστικά ξεκινάει σήμερα για τον Ολυμπιακό και ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου. Τρεις εβδομάδες όπου παίζονται όλοι οι στόχοι των Πειραιωτών. Το πρωτάθλημα, η συνέχεια στο Europa League και φυσικά το Κύπελλο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς, να έχει ήδη εξηγήσει σε όλους, πώς θα πορευτεί η ομάδα του σε αυτό το διάστημα.

Οσο κι αν ακούγεται/είναι κλισέ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως απαγορεύεται να κοιτάζουν το… επόμενο παιχνίδι. Ειδάλλως ελλοχεύει ο κίνδυνος «ατυχήματος». Και για αυτόν τον λόγο το μυαλό όλων (πρέπει να) είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο στόχος του Ολυμπιακού στο Περιστέρι είναι ξεκάθαρος: Μόνο νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα, κρίνεται ανεπιθύμητο. Κι ας είναι μια έδρα όπου τα 6 από τα τελευταία 9 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων κρίθηκαν στο γκολ. Με το περσινό θρίλερ να κρίνεται στις καθυστερήσεις.

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι ο Ατρόμητος πάντα τους δυσκολεύει. Και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα. Γνωρίζουν ότι εάν δεν αποδώσουν ποδόσφαιρο βάσει του ταλέντου και της ποιότητας που διαθέτει το ρόστερ, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Και αυτό είναι κάτι που υπερτόνισε ο Πορτογάλος και στην ανάλυση του παιχνιδιού.

Στο βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του, ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων εξήγησε τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Περιστερίου επί ημερών Παντελίδη, έκανε ειδική μνεία στον τρόπο που αμύνεται, αλλά και στο πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τη διπλή γραμμή άμυνας και τα μεγάλα κορμιά του Ατρόμητου ο Ολυμπιακός. Επιμένοντας στην πίεση και «στο να κάνουμε σωστά το παιχνίδι μας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, τώρα, ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να μην αλλάξει τίποτε σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη. Επιλέγοντας τους ίδιους 11 που έπαιξαν με την ακριτική ομάδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο όλα τα «βαριά χαρτιά» της φετινής επίθεσης του Ολυμπιακού: Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Σουντανί, με τον Μασούρα να τους συμπληρώνει στην 4άδα της εμπροσθοφυλακής.

Αναλυτικά, η 11άδα που έχει επιλέξει για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ζοσέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ