Δεληζήσης: «Μας έλειψε η τελική πάσα, δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Δεληζήσης: «Μας έλειψε η τελική πάσα, δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Στους λόγους που ο Άρης έμεινε στην ισοπαλία με τον Αστέρα αναφέρθηκε ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Την υπεροχή του στο γήπεδο έδειξε ο Άρης στο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα σύμφωνα με τον Γιώργο Δεληζήση και μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, ωστόσο αρκέστηκε στην ισοπαλία. Ο αρχηγός των κίτρινων εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο στο μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη (13/02, 7 μ.μ.).

Για το ματς: «Κυριαρχήσαμε, καθαρά από θέμα τύχης δεν κερδίσαμε. Φυσικά και δεν υπάρχει προβληματισμός. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Πήραμε τον βαθμό και συνεχίζουμε».

Για το τι έφταιξε και δεν κέρδισε ο Άρης: «Σήμερα μας έλειψε η τελική πάσα, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ».

Για το ότι δεν προχώρησε σε rotation ο Ένινγκ: «Σίγουρα έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα συνεχόμενα ματς. Ήταν σημαντικό, γιατί ο πρώτος στόχος είναι η 6άδα, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αυτό το ματς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε και την Πέμπτη, πάμε για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ