Καρέρα: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Καρέρα: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, για την εικόνα που παρουσιάζει αλλά και το γκολ του Αραούχο.

Ο Μάσιμο Καρέρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Αραούχο και την εμφάνιση των παικτών του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα του, για το γκολ του Αραούχο ενώ τόνισε πως η εικόνα του συνόλου πλησιάζει στα δικά του «θέλω»!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού:

Για το μηδέν στην άμυνα σε δεύτερο σερί ντέρμπι:

«Οι παίκτες έχουν καταλάβει καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν. Έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, είμαστε πιο συμπαγείς. Είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ το παρελθόν, μεγαλώνουμε σαν ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο. Όμως χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση».

Για τον Κρίστιτσιτς και τη βελτίωσή του:

«Κάνω απλά τη δουλειά μου και με αυτόν και με άλλους παίκτες. Είναι παίκτης με ποιότητα, αλλά χρειαζόταν περισσότερο εμπιστοσύνη, να παίξει περισσότερο για να πάρει τα πάνω του. Με τη δουλειά που κάνουμε, βελτιώνουμε όλους τους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους παίκτες και τη βελτίωση».

Αν είχε διαπιστώσει ψυχολογικό βάρος που δεν είχαν νικη σε ντέρμπι:

«Δεν αλλάζει κάτι αυτή η νίκη. Έχουμε πολλούς αγώνες και πολλή δουλειά. Αλλά είναι ο σωστός δρόμος αυτός. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν διαφορετική. Όλοι οι παίκτες ξέρουν τι σημαίνει ένα ντέρμπι καλύτερα από μένα. Εγώ απλά τους είπα να πάνε να παίξουν».

Για Αραούχο:

«Πολύ μεγάλο γκολ. Γρήγορο κοντρόλ και γρήγορη εκτέλεση. Δεν είχαν χρόνο οι αμυντικοί. Ακόμα ο Αραούχο δεν έχει τον ρυθμό των υπολοίπων. Θέλει δουλειά στη φυσική κατάσταση, αλλά την ποιότητά του την ξέρουμε. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης».

Πόσο μέτρησε η τακτική και η προσήλωση στην άμυνα: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε πρέσινγκ ψηλά στην αρχή, αλλά είχε πολύ ρίσκο αυτό. Αφήναμε μεγάλους χώρους και αποφασίσαμε να κάνουμε πιο ανασταλτική τακτική, να είμαστε συμπαγείς και σωστά τοποθετημένοι στο γήπεδο. Δώσαμε λίγες ευκαιρίες. Στο δεύτερο είχαν κατοχή μπάλας, αλλά δε δημιούργησαν φάσεις».

Αν είναι η δικιά του ΑΕΚ η σημερινή: «Αυτή η νίκη ανήκει στους παίκτες. Εγώ τους βοηθάω. Δημιουργώ τις προϋποθέσεις. Αλλά οι παίκτες παίζουν και εκτελούν τις οδηγίες, άρα είναι μια νίκη της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος από όρεξη, καρδιά και οργάνωση. Θέλουμε ακόμα να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, συνήθως όταν έχουμε εμείς την μπάλα. Είμαστε κοντά στη δικιά μου ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ