Αραούχο: Το έκανε ξανά δύο χρόνια μετά… (vids)

Αραούχο: Το έκανε ξανά δύο χρόνια μετά… (vids)

Είναι μάλλον το αγαπημένο του σημείο όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Ο Αραούχο σκόραρε ξανά από το ημικύκλιο της περιοχής και έδωσε τη νίκη απέναντι στους «πράσινους» δύο χρόνια μετά την προηγούμενη φορά.

Το εκπληκτικό γκολ του Αραούχο έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής, την πρώτη της σε ντέρμπι μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Και τότε, την Πρωταπριλιά του 2018, η Ένωση είχε κερδίσει τους «πράσινους», και τότε ο Αργεντινός είχε σκοράρει και μάλιστα δις. Το χθεσινό του όμως γκολ ξύπνησε πολλές μνήμες στον κόσμο της ΑΕΚ καθώς μπορεί να μην μπήκε με παρόμοιο τρόπο αλλά ήταν από το ίδιο ακριβώς σημείο.

Σε εκείνο το ματς, όπου και πάλι είχε ανοίξει το σκορ στην άνετη επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» με 3-0, αφού είχε ταλαιπωρήσει τον Ινσούα, με ένα εντυπωσιακό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου βάζοντας «φωτιά» στο ΟΑΚΑ.

Το βράδυ της Κυριακής, από το ίδιο σημείο και πάλι, έκανε το 1-0 με πανέμορφο αριστερό σουτ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Διούδης αν και εκτινάχθηκε στη γωνία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ