Η απάντηση του ΠΑΟΚ για το σκεπτικό της ΕΕΑ μέσω Facebook και νέες απειλές για μηνύσεις

Η απάντηση του ΠΑΟΚ για το σκεπτικό της ΕΕΑ μέσω Facebook και νέες απειλές για μηνύσεις

Η ΕΕΑ απέστειλε το σκεπτικό για την απόφαση σχετικά με την πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης και ο Δικέφαλος του βορρά απάντησε μέσω Facebook με νέες απειλές για μηνύσεις.

Το σκεπτικό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη στάλθηκε στην Super League και η απάντηση του Δικεφάλου του βορρά ήταν άμεση.

Συγκεκριμένα, η απάντηση του ΠΑΟΚ για το σκεπτικό της ΕΕΑ ήρθε μέσω Facebook και φυσικά το περιεχόμενο της είχε νέες απειλές για μηνύσεις, με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της ΕΕΑ και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ