Χάβος: «Με τις διαιτησίες που έχουμε, θα έπρεπε να βγούμε στους δρόμους»

Χάβος: «Με τις διαιτησίες που έχουμε, θα έπρεπε να βγούμε στους δρόμους»

Ο Μάκης Χάβος μίλησε για το ματς με τον Βόλο, τη χαμένη ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς αλλά και τον φόβο που υπάρχει στα τελευταία λεπτά, «καυτηριάζοντας» όμως και την συμπεριφορά των διαιτητών προς την ομάδα του.

Έντονα παράπονα από την συμπεριφορά των διαιτητών προς την ομάδα του είχε ο Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη τύπου, στο περιθώριο ισοπαλίας του Παναιτωλικού με τον Βόλο.

Παράλληλα όμως ο Έλληνας τεχνικός τα έβαλε και με τους παίκτες του, που δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις, κάνοντας λόγο για «φόβο» στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και μέχρι το 15’ είχαμε κερδίσει έξι κόρνερ. Από εκεί και πέρα ως το 30’ ο Βόλος πήρε μέτρα χωρίς να απειλήσει. Προηγηθήκαμε σε ένα καίριο σημείο. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Βρεθήκαμε πάρα πολλές φορές με παραπάνω παίκτες στην επίθεση.

Δυστυχώς δεν σκοράραμε δεύτερη φορά και δεχθήκαμε πάλι ένα κρύο γκολ στις καθυστερήσεις. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω γι’ αυτό το συνεχόμενο φαινόμενο είναι ότι υπάρχει φόβος. Είναι πολύ κρίμα γιατί ο Παναιτωλικός παίζει καλή μπάλα και δεν αξίζει να είναι προτελευταίος.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που για άλλη μια φορά ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε.

Σήμερα δεν αφήσαμε τον Βόλο να μας κάνει φάσεις. Η διακοπή των έξι λεπτών μας έκανε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει φοβία και αν φοβάσαι δεν λειτουργείς σωστά. Κάθε φορά είναι διαφορετικοί παίκτες στη φάση. Είναι φοβερό αυτό!

Και μετά ρωτήθηκε για τη διακοπή στα τελευταία λεπτά: Οι προπονητές απαγορεύεται να μιλάμε για τη διαιτησία. Έχω μάτια όμως και βλέπω. Αν μιλούσα θα έλεγα πολλά. Ο Παναιτωλικός θέλει να τον παίζουν πενήντα – πενήντα. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα. Με αυτά που έχουν γίνει θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους»!

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι «έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις. Με τόσους ποιοτικούς παίκτες φτάνεις με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, κάνεις το δύσκολο εύκολο και το πιο εύκολο δεν το κάνεις. Είναι η τελική πάσα; Η χαλαρότητα; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ