Απόλλων Σμύρνης : Εξετάζει Γιοβάνοβιτς και Φερνάντεθ

Απόλλων Σμύρνης : Εξετάζει Γιοβάνοβιτς και Φερνάντεθ

Ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνεται για τις περιπτώσεις των Σάσα Γιοβάνοβιτς και Μαρκ Φερνάντεθ, οι οποίοι αποτελούν προσωπικούς στόχους του Γιώργου Παράσχου.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του στην θέση του αριστερού εξτρέμ και οι δύο ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει είναι ο Σάσα Γιοβάνοβιτς και Μαρκ Φερνάντεθ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε ζητήσει από την διοίκηση του Απόλλωνα την απόκτηση του Στάθη και του Ντεβέσα από τον Πλατανιά και οι ιθύνοντες της Ελαφράς Ταξιαρχίας του έκαναν το χατίρι. Πλέον ο επόμενος στόχος για την ομάδα του Απόλλωνα είναι ένας ικανός αριστερός εξτρέμ κι από ότι φαίνεται θα ξεκινήσουν επαφές με τους Γιοβάνοβιτς και Φερνάντεθ.

Σύμφωνα με την Sportday, πρώτος στη λίστα είναι ο Μαρκ Φερνάντεθ, όμως η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη, διότι η Μούρθια στην οποία αγωνίζεται ζητάει χρήματα για να τον παραχωρήσει. Αντίθετα, ο Γιοβάνοβιτς είναι μια πιο προσιτή επιλογή, καθώς η ομάδα που αγωνίζεται η Τσουκαρίτσκι δεν έχει πρόβλημα να τον δώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκ Φερνάντεθ φέτος έχει 19 συμμετοχές και 3 γκολ στην Μούρθια, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία, ενώ ο 24χρονος Σέρβος Γιοβάνοβιτς της Τσουκαρίτσκι έχει φέτος 16 συμμετοχές στο Σέρβικο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ