Ραντεβού στου Ρέντη

Ραντεβού στου Ρέντη

Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για την πρώτη προπόνηση του 2018, με τον Λεμονή να περιμένει τους παίκτες στου Ρέντη. Ξεκαθαρίζει σήμερα το τοπίο για το θέμα Όσκαρ Γκαρσία και την επιμονή των Ισπανών για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον 44χρονο τεχνικό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σε ρυθμούς προπόνησης μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν ραντεβού στου Ρέντη για την πρώτη προπόνηση του 2018. Οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν την εκτός έδρας τη Λάρισα, σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς και ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα. Στόχος φυσικά των πειραιωτών να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ώστε να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το θέμα βέβαια που κυριάρχησε τις δύο τελευταίες μέρες στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα είναι τα «σενάρια» των Ισπανών περί επικείμενης συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Όσκαρ Γκαρσία. Από πλευράς πρωταθλητών δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη τοποθέτηση για τα όσα δει το φως της δημοσιότητας για τον 44χρονο Ισπανό προπονητή, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού και είναι αυτός που θα κάνει την πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων για το νέο έτος.

Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών είναι κάτι που μπορεί να ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της σημερινής μέρας. Θυμίζουμε πως χθες το μεσημέρι η ισπανική εφημερίδα Ας, ανέφερε πως άνθρωπος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση στη Βαρκελώνη με τον Όσκαρ Γκαρσία, ενώ υπήρχαν και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ταξίδι του 44χρονου τεχνικού στην Ελλάδα.

Αυτό που πρέπει πάντως να σημειωθεί είναι ότι ο Καταλανός τεχνικός δεν έκανε χθες ταξίδι στη χώρα μας, όπως ανέφεραν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι. Ο Γκαρσία δεν ήταν χθες στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών κι επαναλαμβάνουμε πως από πλευράς Ολυμπιακού δεν έλεγαν το παραμικρό για το συγκεκριμένο θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ