Πρίγιοβιτς : «Όνειρο για κάθε παίκτη η Αγγλία»

Πρίγιοβιτς : «Όνειρο για κάθε παίκτη η Αγγλία»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα χαρακτηρίζοντας «όνειρο» την προοπτική να παίξει στην Αγγλία. Ο διεθνής φορ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα Kurir αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περί μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος επιθετικός έκανε ιδιαίτερη μνεία στα όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος της Λιντς για την απόκτηση του, με τον διεθνή στράικερ να χαρακτηρίζει ελκυστική την προοπτική να παίξει στην Αγγλία.

«Η Αγγλία είναι μια ελκυστική χώρα για ποδόσφαιρο. Είναι το όνειρο του κάθε παίκτη» υποστήριξε αρχικά ο επιθετικός του δικέφαλου και συνέχισε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ιανουάριο. «Μπορεί να γίνει κάτι τον Ιανουάριο μπορεί σ’ ένα χρόνο, θα δούμε. Θα είναι όμως σίγουρα μια πρόκληση να παίξω στην πρέμιερ λιγκ ή σε μια μικρότερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου».

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΟΚ είναι 10 εκατ. ευρώ και η Λιντς είναι σε διαδικασία αναζήτησης σέντερ φορ, με τα ρεπορτάζ αγγλικών ιστοσελίδων να αναφέρουν πως ο Σέρβος στράικερ είναι στα υπόψιν του αγγλικού συλλόγου.

Ο Πρίγιοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ