Η UEFA αποφασίζει τον Μάιο για τον Παναθηναϊκό

Η UEFA αποφασίζει τον Μάιο για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κινεί τις διαδικασίες με την UEFA για να επιστρέψει από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φαίνεται ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν τον προσεχή Μάιο.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κάνει άρση της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την UEFA. Οι πράσινοι με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει απευθείας επαφές με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία κινεί τα νήματα για να μπορέσει να συμμετέχει από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πράσινοι προσπαθούν με κάθε τρόπο και όπως όλα δείχνουν η UEFA θα έχει μια τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι τον Μάιο. Μέχρι τότε είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού προς την αρμόδια επιτροπή της UEFA, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την επίσκεψη του Αλαφούζου στη Νιόν.

Η ομοσπονδία από την πλευρά της θα πρέπει να ανοίξει τον φάκελο που περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις των ομάδων που είχαν τιμωρηθεί για αντίστοιχους οικονομικούς λόγους με τον Παναθηναϊκό και να αποφασίσει εν συνεχεία πως θα δράσει.

Το γεγονός ότι οι πράσινοι είναι σε περίοδο κανονικότητας όσον αφορά τα οικονομικά θα παίξει τον ρόλο του στην τελική απόφαση, η οποία θα παρθεί λογικά μέσα στον Μάιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ