Ολυμπιακός : Συνεχίζονται τα σενάρια για Βάις

Ολυμπιακός : Συνεχίζονται τα σενάρια για Βάις

Δημοσιεύματα από τη Σλοβακία αναφέρουν ότι ο Βλάντιμιρ Βάις είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για αντι-Σπυντανί και πως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί αν δώσει τη συγκατάθεση του ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί στο γόνατο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και το γεγονός ότι θα χρειαστεί να χάσει όλη τη σεζόν έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες κοιτάζουν την αγορά για το ενδεχόμενο απόκτησης μεσοεπιθετικού που θα καλύψει το κενό του Αλγερινού, αλλά από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων, διότι δεν επιτρέπεται μεταγραφική ενίσχυση πλέον.

Βέβαια και η προθεσμία που υπάρχει για προσθήκη παίκτη από τη λίστα με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές λήγει σήμερα, ενώ στη Σλοβακία κυκλοφορούν σενάρια για πιθανή μετακίνηση του Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν από τη χώρα του πρώην ερυθρόλευκου εξτρέμ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κίνηση να τον αποκτήσει.

Όλα θα εξαρτηθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι αυτός που θα αποφασίσει αν χρειάζεται να αποκτήσει ένα ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Σουντανί μέχρι το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για τον Σλοβάκο και τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ