ΑΕΚ : Στα Σπάτα ο Μοράν

ΑΕΚ : Στα Σπάτα ο Μοράν

Ολοκλήρωσε τα ιατρικά, συναντήθηκε με τον Χιμένεθ και ανακοινώνεται από την ΑΕΚ ο Ισπανός μέσος.

Την πρώτη του συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ είχε σήμερα το πρωί ο Έρικ Μοράν, καθώς ο Ισπανός μέσος ολοκλήρωσε νωρίτερα τον κύκλο των εργομετρικών εξετάσεων και μετέβη στα Σπάτα, όπου τον περίμενε ο τεχνικός της ΑΕΚ. Χιμένεθ και Μοράν είχαν έτσι την ευκαιρία να τα πουν για λίγο από κοντά, με τον 26χρονο μέσο να έχει μια πρώτη γνωριμία με το νέο του περιβάλλον.

Πλέον, ο Μοράν αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του, να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Μπαίνοντας άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων αφού έτσι κι αλλιώς ήταν σε πλήρη αγωνιστική δράση όλο αυτό το διάστημα με την Λεγανιές.

Η μεταγραφή του 26χρονου χαφ στην ΑΕΚ θα επικυρωθεί από ώρα σε ώρα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει έτσι στο δυναμικό του τον παίκτη που επιθυμούσε διακαώς. Μιας και ο Μοράν αποτελεί προσωπική του επιλογή, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να εκτιμά πως ο πρώην, πλέον, μέσος της Λεγανιές, είναι ο ποδοσφαιριστής που έλειπε από τον άξονα της ομάδας.

Ο Μοράν θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα και αυτό που μένει να φανεί, είναι αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ματς στο οποίο θα απουσιάσει θυμίζουμε ο Αντρέ Σιμόες που ταλαιπωρείται με θλάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ