Ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ ο Άρης

Ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ ο Άρης

Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χτες στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Άρης επέστρεψε σήμερα (14/02) το πρωί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη μετά το χτεσινό νικηφόρο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Αθήνα.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ ξεκίνησε κατευθείαν προετοιμασία για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (16/02, 7.30 μ.μ.).

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (16/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» , ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ