Ενας 19χρονος Τούρκος για τον Ολυμπιακό… (vid)

Ενας 19χρονος Τούρκος για τον Ολυμπιακό… (vid)

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Γκιόζτεπε για τον 19χρονο επιτελικό μέσο, Εφέ Μπινιτσί.

Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να έχει λήξει εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα τα μάτια τους ανοικτά, με το τμήμα scouting να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, καθώς μην ξεχνάμε ότι παρακολουθεί δεκάδες παίκτες ανά την Ευρώπη, έχοντας ήδη αποκτήσει «διαμαντάκια» όπως ο Μπέλιτς, ο Νίκολιτς, ο Τσούμιτς και ο Φοντέ Καμαρά.

Όπως αποκάλυψαν τουρκικές ιστοσελίδες, ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την πόρτα της Γκιόζτεπε για τον 19χρονο επιτελικό μέσο , Εφέ Μπινιτσί, που αγωνίζεται στην U-19 του συλλόγου.

Οι Τούρκοι το πηγαίνουν βέβαια ένα βήμα παραπάνω, γράφοντας για πρόταση 3.000.000 ευρώ από μεριάς Ερυθρόλευκων, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας να την απορρίπτει.

Ο ταλαντούχος Τούρκος, επίσης βρίσκεται στα ραντάρ ιταλικών ομάδων, όπως η Σασσουόλο και η Μίλαν, ενώ και σκάουτερς των αγγλικών Νιουκάστλ, Μπόρνμουθ, Γουότφορντ τον παρακολούθησαν στο τελευταίο παιχνίδι της U-19 της Γκιόζτεπε με την αντίστοιχη της Κόνιασπορ.

Ο Μπινιτσί την περσινή σεζόν εντυπωσίασε με τους πιτσιρικάδες του συλλόγου του, μετρώντας 25 ματς, 6 γκολ και 10 ασίστ, ενώ φέτος συνεχίζει από εκεί που έμεινε την περσινή σεζόν, με απολογισμό 4 τέρματα σε 16 παιχνίδια.

Ο 19χρονος προπονείται με την πρώτη ομάδα της Γκιόζτεπε, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι πριν από 10 μέρες έγινε διεθνής με τις Ελπίδες της Εθνικής Τουρκίας, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε ματς με την Σλοβενία, όπου μοίρασε και μία ασίστ.

Η ικανότητα του 19χρονου να αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως επιτελικός χαφ, τον καθιστά μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του πολυσύνθετου μέσου ενόψει και της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε τον πιτσιρικά εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ