Η αποστολή του Ολυμπιακού: Εκτός Τσιμίκας, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Μασούρας…

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Εκτός Τσιμίκας, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Μασούρας…

Με σημαντικές απουσίες, αλλά και πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου (19:30, Novasports2HD) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και θέλει να κάνει το χρέος του: Να νικήσει και να παραμείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και παράλληλα, να δώσει ένα καλό… μάθημα στους Νεοσμυρνιώτες, μία από τις ομάδες που στέρησαν βαθμούς από τους Ερυθρόλευκους τη φετινή σεζόν (σ.σ. 1-1 το ματς του πρώτου γύρου).

Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας προπόνησης, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Μια αποστολή με πολλές απουσίες, αλλά και νέα πρόσωπα. Τα οποία είναι πιθανό να τα δούμε στο αρχικό σχήμα του αγώνα.

Ο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Τσιμίκα, Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Μασούρα, οι οποίοι έχουν κάρτες, αλλά και επειδή είναι το μοναδικό παιχνίδι που κρίνει ότι μπορούν να ξεκουραστούν. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος και Ραντζέλοβιτς, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, και οι τρεις μεταγραφές (Χασάν, Καφού, Μορ), αλλά και ο νεαρός μέσος Ξενιτίδης. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολύ σημαντικές αλλαγές.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μαρτίνης, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Εμρέ Μορ, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1228388557661884419?s=20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ