Ολυμπιακός: 4-4-2, δύο «10άρια», δύο φορ και δεξί μπακ τον Ραντζέλοβιτς!

Ολυμπιακός: 4-4-2, δύο «10άρια», δύο φορ και δεξί μπακ τον Ραντζέλοβιτς!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο με τον σχηματισμό... νίκης κόντρα σε Ατρόμητο και Λαμία, αλλά και τον Ραντζέλοβιτς σε ρόλο Ομάρ! Πάλι βασικός ο Φορτούνης!

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο παίζοντας με 10 παίκτες και έχοντας (για πολύ ώρα) επιθετική τετράδα τους Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Χασάν και σκόρερ τον τελευταίο. Απέκλεισε τη Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου με την ίδια τετράδα να βρίσκεται στο χορτάρι του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Με αυτή την τετράδα, λοιπόν, θα παραταχθεί και κόντρα στον Πανιώνιο. Επιδιώκοντας ανάλογο αποτέλεσμα: Νίκη και τίποτε άλλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται αποφασισμένος να διατηρήσει τη συνταγή που του βγήκε… αναγκαστικά στη διάρκεια του αγώνα στο Περιστέρι. Και θα το κάνει έχοντας την ξεκάθαρη πρόθεση ο Ολυμπιακός να «τελειώσει» το παιχνίδι με τους Νεορμυρνιώτες μια ώρα αρχύτερα. Από το πρώτο ημίχρονο. Χωρίς «δώρα», χωρίς τα ίδια λάθη με την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου, ο Μαρτίνς δεν έκρυψε τα χαρτιά του. Κάτι, ούτως ή άλλως δύσκολο να το κάνει, από τη στιγμή που δεν έχει στη διάθεσή του τους κομβικούς Ομάρ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μασούρα και παράλληλα δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τον Σεμέδο, που έχει 6 κίτρινες κάρτες και εάν δεχθεί ακόμη μία, θα χάσει την Τούμπα. Επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει για ολόκληρο παιχνίδι στον Τοροσίδη, καθώς μόλις επέστρεψε από τραυματισμό.

Αυτά τα προβλήματα, λοιπόν, αναγκάζουν τον Μαρτίνς να παρατάξει με «πειραματική» 11άδα, που πέραν όλων των άλλων, θα παρουσιάσει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς σε θέση δεξιού μπακ. Μια απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού, που μαρτυρά ότι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θα παίξει φουλ επίθεση και με τους μπακ του, όπως συνηθίζει να κάνει.

Αναλυτικά η 4άδα της άμυνας αναμένεται να αποτελείται από τον Σέρβο, αλλά και τον Μπακ, που επιστρέφει, μετά την ξεκούραση κόντρα στη Λαμία, τον Σισέ, που έρχεται με… φόρα από τα δύο γκολ μεσοβδόμαδα, αλλά και τον Μπρούνο Γκασπάρ σε θέση αριστερού μπακ.

Στη μεσαία γραμμή τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Μπουχαλάκης θα έχει παρτενέρ τον Καμαρά, με τον Ελληνα μέσο να παίζει τον ρόλο του Γκιγιέρμε, όντας αυτός που θα γίνεται τρίτος στόπερ και θα ξεκινάει την ανάπτυξη των Ερυθρόλευκων από την άμυνα.

Ο Βαλμπουενά θα πάρει θέση στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Ο Φορτούνης θα ξεκινήσει βασικός σε 3ο ματς και αυτή τη φορά θα έχει ρόλο αριστερό εξτρέμ. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα έχουμε τους… δίδυμους Πύργους, Χασάν και Ελ Αραμπί. Με τον Μαρτίνς να πιστεύει ακράδαντα πως αυτή η 4άδα θα «καθαρίσει» νωρίς το παιχνίδι.

Ο Μαρτίνς δεν έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του. Επέλεξε να δουλέψει περισσότερο στην τακτική και στον τρόπο που θα παίξει ο Ολυμπιακός. Καθώς είναι πάγια άποψή του πως εάν οι παίκτες του του αγωνιστούν βάσει των πραγματικών τους δυνατοτήτων, κανείς αντίπαλος στην Ελλάδα δεν μπορεί να τους κοντράρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ