ΑΕΚ : Στους κιτρινόμαυρους μέχρι το 2021 ο Μοράν

ΑΕΚ : Στους κιτρινόμαυρους μέχρι το 2021 ο Μοράν

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μέσου, ο οποίος υπέγραψε για 3,5 χρόνια στους κιτρινόμαυρους. Τη φανέλα με το 39 θα φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη… βούλα είναι ο Έρικ Μοράν, ο οποίος πριν λίγο υπέγραψε συμβόλαιο με την Ένωση με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ φωτογραφήθηκε με τα κιτρινόμαυρα.

Η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου μέσου από την Λεγανιές, με τον Μοράν να αποτελεί έτσι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου για τον Ιανουάριο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Έρικ Μοράν αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου Ερίκ Μοράν Αρίμπας από την ισπανική Leganes. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 39.

Ο Ερίκ Μοράν γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1991 στο Portugalete, προάστιο του Μπιλμπάο. Αρχισε την καριέρα του από την τοπική ομάδα και στη συνέχεια βρέθηκε στις Aκαδημίες της Athletic Bilbao. Με την πρώτη ομάδα του συλλόγου έκανε ντεμπούτο το 2012.

Την περίοδο 2015-16 πήγε με τη μορφή δανεισμού στη Leganes, ενώ την επόμενη στη Real Zaragoza, η οποία μετά το τέλος του δανεισμού του τον διατήρησε στη δύναμή της, πριν επιστρέψει και πάλι στη Leganes τον Ιανουάριο του 2017. Συνολικά ο Ερικ Μοράν έχει αγωνιστεί 102 φορές στις δύο πρώτες κατηγορίες της Ισπανίας, έχοντας πετύχει 3 γκολ. Εχει υπάρξει διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές
ομάδες της Ισπανίας.

Ερίκ Μοράν, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Ο Μοράν ολοκλήρωσε το πρωί τις ιατρικές εξετάσεις, επισκέφθηκε τα Σπάτα όπου είχε μια πρώτη γνωριμία με τον Μανόλο Χιμένεθ και λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, έφτασε στα γραφεία της Ένωσης.

Εκεί τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καλωσορίζοντάς τον στην ομάδα, με τον Μοράν να είναι ευδιάθετος παρά την ταλαιπωρία λόγω του χθεσινού ταξιδιού και των εξετάσεων που έκανε από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απολαβές του Ισπανού χαφ θα είναι λίγο κάτω από τις 300.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, στο οποίο περιλαμβάνονται και μπόνους για επίτευξη στόχων, τόσο ομαδικών όσο και ατομικών.

Να σημειωθεί πως ο Μοράν έφτασε χθες στη χώρα μας μαζί με την σύζυγό του και την 18 μηνών κόρη του και άμεσα, μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης σπιτιού, προκειμένου το συντομότερο να ολοκληρωθεί η μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειάς του στην Αθήνα.

Ο Ισπανός χαφ επέλεξε ήδη η φανέλα που θα φορά με τα χρώματα της ΑΕΚ, η οποία θα έχει τον αριθμό 39.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ