Εξυγίανσης… συνέχεια: «Επνιξαν» διπλό πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ (vid)

Εξυγίανσης… συνέχεια: «Επνιξαν» διπλό πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ (vid)

Στο 33’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο χέρι του Αουγκούστο και στη συνέχεια του Μαουρίτσιο, αλλά ο Σέρβος διαιτητής, Γιοβάνοβιτς, παρότι είδε ο ίδιος τη φάση, δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ. Βόλεϊ και στη Λάρισα από τους παίκτες του Δικεφάλου…

Σε… βόλεϊ φαίνεται πως το έχουν γυρίσει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τους Μαουρίτσιο και Αουγκούστο να κάνουν χέρι μέσα στην περιοχή του Ζίβκοβιτς και τον διαιτητή, Γιοβάνοβιτς, να κλείνει προκλητικά τα μάτια στο διπλό πέναλτι των παικτών του Δικεφάλου, παρότι είδε τη φάση στο βίντεο!

Στο 33’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα βρήκε αρχικά στο χέρι του Αουγκούστο και στη συνέχεια στο χέρι του Μαουρίτσιο , με τους δύο παίκτες να σταματούν την μπάλα, παρότι ήταν πίσω τους παίκτης της ΑΕΛ και τον VARίστα να καλεί τον Σέρβο να δει ο ίδιος τη φάση.

Ο Γιοβάνοβιτς πήγε στην οθόνη του VAR, είδε τη φάση από πολλές διαφορετικές λήψεις, στις οποίες φαίνεται πεντακάθαρα ότι υπάρχει πέναλτι, αλλά όταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η… εξυγίανση στα καλύτερά της, με τον Μέλο Περέιρα να είναι περήφανος για τον διαιτητή που έφερε από την Σερβία. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θα είναι χαρούμενος ότι κάνει καλές επιλογές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ