Ηλιάδης: «Δεν ήμασταν τυχεροί ώστε να πάρουμε την ισοπαλία»

Ηλιάδης: «Δεν ήμασταν τυχεροί ώστε να πάρουμε την ισοπαλία»

Ο σκόρερ της ΑΕΛ, Θεοχάρης Ηλιάδης στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των «βυσσινί» κόντρα στον ΠΑΟΚ παρά την ήττα, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε στο ντεμπούτο του.

Στον παράγοντα-«τύχη» στάθηκε ο σκόρερ της ΑΕΛ, Θεοχάρης Ηλιάδης, για την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι περιόρισαν τον Δικέφαλο παρά τις πολλές απουσίες που είχαν, αναφέροντας ότι δεν ήταν τυχεροί, προκειμένου να πάρουν την ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΛ: «Είμαι χαρούμενος αλλά θα ήμουν διπλά αν παίρναμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Δώσαμε το 100%. Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στον ΠΑΟΚ. Καταφέραμε και τους περιορίσαμε. Είχε ο ΠΑΟΚ την κατοχή αλλά ήταν ανούσια. Μετά το 2-1 είχαμε 2-3 ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν τυχεροί για να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα θυμάμαι το γκολ κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Για την πίεση στο τέλος για να πετύχουν ένα γκολ: «Με τον κόσμο και το μομέντουμ με το μέρος μας, προσπαθήσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έμπειρη και κράτησε το 2-1».

Για την καριέρα του και το ντεμπούτο του στην Super League 1: «Για 6 μήνες έπαιζα Γερμανία στα 19 μου. Από ένα παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, όλα άλλαξαν για μένα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ