Τέσσερις ομάδες για Βαγιαννίδη στο ΟΑΚΑ

Τέσσερις ομάδες για Βαγιαννίδη στο ΟΑΚΑ

Σκάουτερς ξένων συλλόγων βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολουθούν τον Βαγιαννίδη στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Ο Βαγιαννίδης ξεκίνησε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού και μάλιστα είναι εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους πράσινους στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναιτωλικό. Η εν γένει παρουσία του στο ματς είναι εξαιρετική, σκορπώντας χαμόγελα όχι μόνο στον προπονητή του και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και στα… μάτια που βρίσκονται στην εξέδρα και είναι στραμμένα πάνω του.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής απασχολεί εδώ και καιρό συλλόγους του εξωτερικού. Μάλιστα η Μονακό πριν από λίγο διάστημα έκανε και επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για να τον κάνει δικό του, με τους πράσινους να μην την κάνουν δεκτή και να συνεχίζουν τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, δύο ομάδες από τη Γερμανία, μία από την Τουρκία και μία από την Ολλανδία βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δουν από κοντά τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έως τώρα είναι από τους καλύτερους της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ