Απόλλων Σμύρνης : Παρελθόν ο Ντάσιος

Απόλλων Σμύρνης : Παρελθόν ο Ντάσιος

Ο Γιώργος Ντάσιος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έμεινε ελεύθερος.

Ο Γιώργος Ντάσιος αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού.

Παράλληλα στην ανακοίνωση της η ομάδας της Ριζούπολης ευχαρίστησε τον 34χρονο αμυντικό για την προσφορά του στην ομάδα, το ήθος του και την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον μέχρι σήμερα αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Ντάσιο.

Ο Γιώργος Ντάσιος συνέβαλε -με το ήθος του και την αγωνιστική συμπεριφορά του- στην άνοδο της ομάδας στη Super League κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Την ίδια αυταπάρνηση και αγωνιστικότητα επέδειξε και στους αγώνες που πήρε μέρος στον πρώτο γύρο του εφετινού πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης τον ευχαριστεί θερμά για τη συνολική προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία».

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Γιώργο Ντάσιο έχει δείξει «θερμό» ενδιαφέρον η Παναχαϊκή, με την ομάδα της Αχαΐας να αναζητά πολύτιμες λύσεις για να κυνηγήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ