AEK για Γκέραρντ: «Το στίγμα του θα παραμείνει ανεξίτηλο»

AEK για Γκέραρντ: «Το στίγμα του θα παραμείνει ανεξίτηλο»

Το «αντίο» της Ένωσης στον σπουδαίο προπονητή που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Ευγένιος Γκέραρντ έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο σπουδαίος τεχνικός είχε περάσει μεταξύ άλλων και από τον πάγκο της ΑΕΚ, διατελώντας σύμβουλος του Τόνι Σαβέφσκι.

Η Ένωση αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης τον Ολλανδό προπονητή, σημειώνοντας πως ήταν από τους ανθρώπους εκείνους των οποίων το στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει ανεξίτηλο.

«Με βαθιά οδύνη για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Ευγένιος Γκέραρντ υπήρξε μία εκ των πλέον εμβληματικών μορφών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί τεράστια τιμή και παρακαταθήκη για την ομάδα μας το γεγονός ότι την υπηρέτησε από δύο διαφορετικά πόστα ως τεχνικός σύμβουλος δίπλα στον Τόνι Σαβέβσκι το 2000 και πέντε χρόνια αργότερα ως διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ.

Το στίγμα του Ευγένιου Γκέραρντ θα παραμείνει ανεξίτηλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με την προσφορά του θα αποτελεί διαχρονικά πρότυπο προς μίμηση.

Καλό ταξίδι, δάσκαλε!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ