Κουέστα: «Πικραμένος για την ήττα, παλέψαμε»

Κουέστα: «Πικραμένος για την ήττα, παλέψαμε»

Η κόπωση του Άρη απέναντι στην πιο ξεκούραστη ΑΕΚ επηρέασε το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα, σύμφωνα με τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Αν ο Άρης δεν είχε αγώνα Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, όπως η ΑΕΚ, τότε το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είχε άλλη κατάληξη, όπως τόνισε ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας επικεντρώθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας του στα πλέι οφ.

Για τον αγώνα: «Είμαι πικραμένος για την ήττα, αλλά ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάναμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα γιατί παλέψαμε. Επηρέασε την ενέργειά μας ο αγώνας που είχαμε την Πέμπτη με τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ δεν έπαιξε».

Για τα πλέι οφ: «Ήταν μια χαμένη ευκαιρία μπροστά στον κόσμο μας, που μας δίνει δύναμη. Δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τη βαθμολογία. Την επόμενη αγωνιστική μπορούμε να κάνουμε βήμα για τα πλέι οφ και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Για το ότι ο Άρης δεν έχει ματς μέσα στην εβδομάδα: «Θα μας βοηθήσει. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: «Ήθελε ο προπονητής μας να παίξουμε με κατοχή, καθώς ξέραμε πως η ΑΕΚ είναι συμπαγής στην άμυνα. Δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θέλαμε, σίγουρα αν ήμασταν ξεκούραστοι θα τα είχαμε πάει καλύτερα».

Για το ποιον θεωρεί καλύτερο επιθετικό: «Οι ομάδες που έχουν το μεγαλύτερο μπάτζετ έχουν τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς. Αντιμετωπίζω με σεβασμό κάθε αντίπαλο».

Για τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε: «Είναι σημαντικός ο Ιντέγε για εμάς. Ελπίζουμε να είναι κάτι μικρό και να είναι σύντομα κοντά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ